Skip to content
Περιποίηση επιδερμίδας
Αποτελεσματικές θεραπείες & σύντομες όσο ένα Lunch Break!

30’ Lunch Break Treatments

Ο χρόνος είναι πολλές φορές εναντίον μας και το να αφιερώσουμε λίγα λεπτά για την περιποίησή μας, μοιάζει πολυτέλεια. Για την εργαζόμενη γυναίκα, τη φοιτήτρια, την άυπνη μητέρα, τη γιαγιά που τους φροντίζει όλους, η νέα γενιά αισθητικών θεραπειών φέρνει αποτέλεσμα μέσα σε μόνο 30 λεπτά, όσο δηλαδή διαρκεί ένα διάλειμμα από τη δουλειά για φαγητό.

Μηχανήματα στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τα πιο καινούργια και ασφαλή υλικά αλλάζουν τα δεδομένα της ομορφιάς και δίνουν λύση σε δύσκολα προβλήματα όπως χαλάρωση, δυσχρωμίες, θαμπάδα, ακόμη και το τοπικό πάχος στο σώμα.

Στην κλινική μας εφαρμόζουμε αυτές τις θεραπείες και αποδεχόμαστε το challenge του χρόνου για να κάνουμε θαύματα.

Whats for Lunch?

Quick fix: Με την πρωτοποριακή τεχνολογία πολυπολικών γερμανικών ραδιοσυχνοτήτων του KonturMD  επιτυγχάνουμε σύσφιξη του προσώπου και ανόρθωση του περιγράμματος, χωρίς αναρρόφηση και πρόκληση χαλάρωσης (non-vacuum system).

Oxygen to the rescue: Peeling λάμψης και φωτεινότητας με τη δράση των οξέων ΑΗΑ σε συνδυασμό με την θεραπεία οξυγόνου & όζοντος που διεγείρει την αναπνοή των κυττάρων. Αντιοξειδωτική θεραπεία κατά των ρίπων & της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Aντίο Πανάδες! Καταπολεμούμε τις υπερμελαγχρώσεις και την όψη του φωτογηρασμένου δέρματος με peeling που προσφέρουν λεύκανση και μοναδική λάμψη, όπως το Pigment Balancing Peel & το MiamiPeel μαζί με κλασματική μεσοθεραπεία λεύκανσης & αντιγήρανσης με το Lighten System Dermafrac από τις ΗΠΑ.

Πόνος: Αίσθημα νυγμού
(ανάλογα με το είδος Laser)

Πότε γίνεται: Όλο το χρόνο
(ανάλογα με το είδος Laser)

Ηλιοπροστασία: Με αντιηλιακό

 

Άσκηση: Άμεσα

 

Μέθοδος: Αναισθησία –
τοπική, χρήση ψυχρού αέρα
προαιρετικά

Αποθεραπεία: Άμεσα

Το Μαγικό Φως!

Το ιατρικό σύστημα LED Φωτοθεραπείας DELEO+ χρησιμοποιεί διαφορετικά είδη φωτός για να κινητοποιήσει τη φυσική διαδικασία ανάπλασης του δέρματος (μπλε, κόκκινο, μωβ, βιολέτ, πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί). Συνδύασέ το με τα πρωτοποριακά Φωτο-peels!

What’ s for Lunch?

Λιπόλυση now! Με τη δύναμη των ψυχρών υπερήχων HIFU Doublo  απομακρύνεται το παγιδευμένο τοπικό λίπος σε περιοχές όπως ψωμάκια, κοιλιά, μπράτσα.

Vitamin Super-Power: Τα peeling με τα οφέλη της βιταμίνης C προσφέρουν εντυπωσιακή λάμψη, φωτεινότητα και αντιοξειδωτική προστασία από την περιβαλλοντική γήρανση.

Juicy lips! Χείλη για φίλημα με Υαλουρονικό Οξύ για διόρθωση σχήματος, περιγράμματος, ενυδάτωση αλλά και όγκο, ανάλογα με τις ανάγκες σου, με τα ποιοτικότερα υλικά παγκοσμίως.

Μαύροι κύκλοι no more! Με την ειδική μέθοδο Eyes Detox Cabin Cure ειδικά αντιοξειδωτικά serum, μάσκες και peels απαλύνουν τις λεπτές ρυτίδες, διορθώνουν τις χρωστικές και ενυδατώνουν τα βλέφαρα. Συνδύασέ το με Υαλουρονικό Οξύ: HydroHydroMaxRedensityI & II

Stylage SVIVACY για διάρκεια 12+ μήνες.

Μπότοξ το αγαπημένο! Η δημοφιλέστερη θεραπεία αντιγήρανσης στον κόσμο σε εμάς γίνεται εξατομικευμένα με μελέτη της ανατομίας κάθε προσώπου. Φυσική έκφραση και διακριτικό αποτέλεσμα με διάρκεια 5+ μήνες!

Real Boost!

Skin Boosters & Μεσοθεραπείες:
Τα νέα υβριδικά υλικά που συνδυάζουν υαλουρονικό οξύ, νουκλεοτίδια,
βιταμίνες θρέφουν, τονώνουν και λειαίνουν την επιδερμίδα.
Ιδανικές θεραπείες για 30+ ηλικίες με κομψό αποτέλεσμα.