Δερμοαπόξεση
Diamond ο καλύτερος φίλος του προσώπου σου

Γιατί να επιλέξεις τη δερμοαπόξεση;

Θέλεις ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο; Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους (μηχανικό πήλινγκ με μικροκρυστάλλους, dermabrasion) είναι η ιδανική και πιο απλή θεραπεία. Από την ειδική Diamond κεφαλή εκτοξεύονται  χιλιάδες μικροκρύσταλλοι που καθαρίζουν απαλά το δέρμα, διώχνουν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, αφαιρούν τα μαύρα στίγματα και τους ανοιχτούς πόρους.

Η συσκευή λειτουργεί με μια διπλή αντλία κενού και πίεσης που εκτοξεύει τους μικροσκοπικούς κρυστάλλους στην επιφάνεια του δέρματος και ταυτόχρονα τους αναρροφά. Ο ισχυρός αυτός μηχανικός ερεθισμός ευθύνεται για την υπεραιμία του δέρματος, την ανάπλαση και οξυγόνωσή του. Ταυτοχρόνως αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα, σαν το τρίψιμο με μια ελαφρόπετρα. 

Η δερμοαπόξεση και η δερμολείανση βοηθούν στην ανανέωση των ανώτερων στοιβάδων του και την αντιμετώπιση των λεπτών ρυτίδων. Η θεραπεία μαλακώνει τις τραχείες άκρες των επιφανειακών ανωμαλιών, δίνοντας στο δέρμα μία πιο απαλή όψη. Μειώνονται οι πανάδες και οι ουλές πχ ουλές ακμής, γίνεται ανάπλαση και σύσφιξη με δημιουργία καινούριου κολλαγόνου.

Επιπροσθέτως, επιτυγχάνεται καλύτερη ροή της λέμφου και μείωση των οιδημάτων (πρηξίματα).

Οι κρύσταλλοι που χρησιμοποιούνται είναι κρύσταλλοι οξειδίου του αλουμινίου και σπανιότατα προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις. Παρασύρουν και απομακρύνουν τους ρύπους, τα κερατινοποιημένα κύτταρα και το σμήγμα. 

Οι συχνότερες περιοχές που κάνουμε δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους είναι το πρόσωπο, ο λαιμός, το ντεκολτέ, τα χέρια, αλλά και όπου αλλού στο σώμα θέλουμε αναζωογόνηση και βελτίωση της υφής του.

Άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, από νεαρά άτομα ως μεγαλύτερους ενήλικες, μπορούν να ωφεληθούν από τη δερμοαπόξεση και τη δερμολείανση.

Αποτρίχωση

Θεραπείες

  • Lorem ipsum dolor
  • Consectetur adipiscing
  • Phasellus faucibus
  • Curabitur luctus nisl
  • Quisque mauris
Είναι επώδυνη διαδικασία;
Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους είναι μία απολύτως ανώδυνη και ευχάριστη διαδικασία. Διαρκεί 10-15 λεπτά, και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
Δερματολογική Κλινική Αθηνών

Το Ιατρείο μας είναι εξειδικευμένο στην Αισθητική Δερματολογία και Δερματοχειρουργική με άρτιο εξοπλισμό και χειρουργείο ημέρας, ώστε όλες οι μικροεπεμβάσεις και εφαρμογές να γίνονται με ποιότητα και ασφάλεια. 

Ασφάλεια, εμπειρία & εξατομικευμένη προσέγγιση

Καθώς αυτές οι θεραπείες μερικές φορές προσφέρονται από ανεπαρκώς εκπαιδευμένους πρακτικούς, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζεται ότι στο Δερματολογικό κέντρο Δερμοδιαγνωστική η θεραπεία σας θα γίνει με σύγχρονα ευρωπαϊκής κατασκευής μηχανήματα, ιατρική αποστείρωση και σωστή υγιεινή.

Στην πρώτη σας επίσκεψη γίνεται ανάλυση των αναγκών σας με την τεχνολογία VISIA-Canfield. Η γιατρός θα σχεδιάσει σύμφωνα με τις ανάγκες σας το πρωτόκολλο θεραπείας. Δεν υπάρχουν λύσεις πακέτων, αλλά εξειδικευμένη και σωστή αντιμετώπιση κάθε ασθενούς μεμονωμένα.

Συνδυάζεται άψογα με άλλες θεραπείες όπως με Βotox, εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, χημικά peeling και μεσοθεραπεία.

Kλείστε το ραντεβού σας
210 380.5258

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing