Skip to content

Ανορθωμένο βλέμμα – Άρθρο της Δρ. Έφη Π. Μάρκου στο Madame Figaro

Οι πιο δημοφιλείς δερματολογικές θεραπείες λίφτινγκ φρυδιών, που υπόσχονται ολική επαναφορά της νεανικής όψης στο βλέμμα σου.

ΤΑ ΚΑΛΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ φρύδια που πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο έχουν την ιδιότητα να αναδεικνύουν την περιοχή των ματιών με εντυπωσιακό τρόπο. Και, παρόλο που υπάρχουν πολλά brow tools που σε βοηθούν να βελτιώνεις το σχήμα, το χρώμα και την ένταση των φρυδιών σου, μόνο μια εξειδικευμένη αισθητική επέμβαση από έναν εξειδικευμένο δερματολόγο θα κάνει το τόξο των φρυδιών σου –και κατά συνέπεια όλο το βλέμμα– μόνιμα ανορθωμένο και νεανικό. Διάλεξε ποια μη παρεμβατική θεραπεία είναι κατάλληλη για σένα (για βέλτιστο αποτέλεσμα οι τεχνικές αυτές είναι εφικτό να συνδυαστούν, ιδίως σε εντονότερα προβλήματα που αφορούν ηλικίες 40+).

LIQUID BROW LIFT
Η δημοφιλέστερη ιατρική μέθοδος είναι η χρήση βοτουλινικής τοξίνης (Botox, Dysport), που λειτουργεί εξαιρετικά στην αφαίρεση των ρυτίδων στο μέτωπο και το «πόδι της χήνας», τη συνοφρύωση και το κουρασμένο βλέμμα. Μέσα σε λίγα λεπτά επιτυγχάνεται μια φυσικά ανανεωμένη όψη. Διάρκεια αποτελέσματος: 4-6 μήνες.

FILLER BROW LIFT
Εδώ το γέμισμα ρυτίδων γίνεται με μια νέα τεχνική έγχυσης υαλουρονικού οξέος (με FDA εγκεκριμένα υλικά) στην περιοχή των κροτάφων και του φρυδιού. Είτε με τεχνική βελόνας είτε με ατραυματική κάνουλα, το τόξο του φρυδιού ανελκύεται εντυπωσιακά και με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Διάρκεια αποτελέσματος: 12-18 μήνες.

THREAD BROW LIFT
Η συγκεκριμένη θεραπεία στοχεύει στο ανυψωμένο σχήμα των φρυδιών με έμφαση στην εξωτερική γωνία του ματιού («foxy eyes»), χρησιμοποιώντας πλήρως απορροφήσιμα και βιοδιασπώμενα ειδικά νήματα από πολυγαλακτικό οξύ και πολυκαπρολακτόνη με υαλουρονικό οξύ. Η τεχνική πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία.

HIFU BROW LIFT
Πρόκειται για μη παρεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί εστιασμένο υπέρηχο υψηλής συχνότητας διοχετεύοντας την ενέργεια με ασφάλεια και ακρίβεια 1-2 mm στο επιθυμητό ανατομικό βάθος. Η πιστοποιημένη τεχνολογία με 3D υπερηχογράφημα για απεικόνιση των ανατομικών δομών (τεχνολογία Doublo Hironic HIFU) δε δημιουργεί ερεθισμό και δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης, ενώ μία συνεδρία είναι αρκετή για να φανεί το αποτέλεσμα, το οποίο ολοκληρώνεται σε 6-12 εβδομάδες (και είναι συνεχώς βελτιούμενο, με διάρκεια 12-18 μήνες).

Related News

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *